Lunch & Suggesties

Lunch : ma 29/04 t.e.m. vr 03/05/24 €18,50

MAANDAG  
– Griekse rijstpasta met gegrilde groenten
– Varkens cordon bleu met curry-mayonaise, bonensalade & natuuraardappelen

DINSDAG
– Varkensgoulash (wortel, paprika, erwtjes), slaatje, verse frieten
– Pistache roomijs

WOENSDAG
– FEEST VAN DE ARDBEID : GESLOTEN

DONDERDAG
– Krokante, gevulde kipfilet (tomaat-mozzarella), basilicumsaus, salade mixte & gebakken patatjes
– Stronkje choco-praliné

VRIJDAG      

– Dagverse soep
– Heekfilet met andijvie in gruyère-bechamelsaus en puree

Marktschotel : za 04/05/24 €19,50

ZATERDAG  TOPDAG KOM GENIETEN MET KRAAMPJES & ANIMATIE  IN AALST !!
– Varkenshaasje met graanmosterdsaus, spekboontjes en ovenkrieltjes

Suggesties

Asperges’Vlaamse wijze’ – peterselie-aardappelen –     VG 22,00 HG 29,00 

  • gerookte spekjes of gerookte zalm
  • mimosa van ei met peterselie in botersaus

Tagliata van lauw-warme beenham   29,50

  • aardappelgratin met eekhorentjesbrood & noten
  • graanmosterdsaus
  • witte asperges & gekonfijte kerstomaatjes

WIJNTIP : FRIDA MALVASIA  /wit / Anapulië  ITALIE

druif : Malvasia druif afkomstig uit Portugal waar Madeirawijnen mee gemaakt worden

smaak : sterke aroma’s van peer & abrikoos met grote frisheid

Zeeduivel – aardappelpuree met lenteui & bieslook   31,00

  • duglerésaus (romige witte wijnsaus) & tomaatbrunloise
  • witte asperges afgegrild met ricotta kaas

Dessert : luchtige vanillebiscuittaart   12,00

  • met chocomousse, gelaagd met aardbeienroom

ROOMIJS :   RUM-ROZIJNEN    3 bol/ 11,00      2 bol/ 9,50