Lunch & Suggesties
Lunch : ma 29/04 t.e.m. vr 03/05/24 €18,50
MAANDAG
– Griekse rijstpasta met gegrilde groenten
– Varkens cordon bleu met curry-mayonaise, bonensalade & natuuraardappelen
DINSDAG
– Varkensgoulash (wortel, paprika, erwtjes), slaatje, verse frieten
– Pistache roomijs
WOENSDAG
– FEEST VAN DE ARDBEID : GESLOTEN
–
DONDERDAG
– Krokante, gevulde kipfilet (tomaat-mozzarella), basilicumsaus, salade mixte & gebakken patatjes
– Stronkje choco-praliné
VRIJDAG
– Dagverse soep
– Heekfilet met andijvie in gruyère-bechamelsaus en puree
Marktschotel : za 04/05/24 €19,50
ZATERDAG TOPDAG KOM GENIETEN MET KRAAMPJES & ANIMATIE IN AALST !!
– Varkenshaasje met graanmosterdsaus, spekboontjes en ovenkrieltjes
Suggesties
Asperges’Vlaamse wijze’ – peterselie-aardappelen – VG 22,00 HG 29,00
- gerookte spekjes of gerookte zalm
- mimosa van ei met peterselie in botersaus
Tagliata van lauw-warme beenham 29,50
- aardappelgratin met eekhorentjesbrood & noten
- graanmosterdsaus
- witte asperges & gekonfijte kerstomaatjes
WIJNTIP : FRIDA MALVASIA /wit / Anapulië ITALIE
druif : Malvasia druif afkomstig uit Portugal waar Madeirawijnen mee gemaakt worden
smaak : sterke aroma’s van peer & abrikoos met grote frisheid
Zeeduivel – aardappelpuree met lenteui & bieslook 31,00
- duglerésaus (romige witte wijnsaus) & tomaatbrunloise
- witte asperges afgegrild met ricotta kaas
Dessert : luchtige vanillebiscuittaart 12,00
- met chocomousse, gelaagd met aardbeienroom
ROOMIJS : RUM-ROZIJNEN 3 bol/ 11,00 2 bol/ 9,50