Lunch & Suggesties

Lunch : ma 02/06 t.e.m. vr 07/06/25 €19,00

MAANDAG  
– Steak met Porto-Madeirajus, gebakken champignons met spekjes & natuuraardappelen
– Taart peer & chocolade

DINSDAG
– Buche geitenkaas met rozijntjes & toast
– Hutsepot met vleesassortiment, lentegroenten – wortel, spitskool, ui, pastinaak & prei -, krieltjes

WOENSDAG
– Kippenmedaillon, roomsaus met prei & aard.puree
– Gebak crème brûlée

DONDERDAG
– Dagverse soep
– Vleesbrood met jus, boontjes op Provençaalse wijze & bakpatatjes

VRIJDAG   

– Vispannetje – mosselvlees-gemengde visfilet – à la nage saus & aard.-gratin
– Roomijs met vruchtenmarmelade

Marktschotel : za 07/06/25 € 20,00

ZATERDAG  

– Spareribs gemarineerd, andalouse van de chef, koude aardappelsalade – boontjes, radijsjes, lenteui, ananasblokjes –

                          JAARLIJKS VERLOF: MA 09/06 t.e.m. DO 19/06

Suggesties

CHATEAUBRIAND ‘ROSSINI’  met aardappelrösti    34,00

  • Porto-madeirajus
  • portobello paddenstoelen farce “duxelle” (look-sjalot & fijne champignons)

VISSUGESTIE met rozet van aardappelschijfjes    30,00

  • vissaus à la Ancienne – witte wijn & schaaldierenfond met mosterd, ui, spek & champignons –
  • structuur van tuingroenten

CEASAR SALADE MET DUO VAN KIP & SCAMPI    28,50

  • sla mixte, ei, ansjovis, groene boontjes & verse Parmezaan
  • huisbereide croutons, ceasardressing op wijze v/chef

HARTIG MAANDDESSERT   MASCARPONE-FRAMBOZENTAART    12,50

  • mascarponemousse op zanddeeg met witte chocolade & frambozen
  • marmelade van aardbeien & rode vruchten

ROOMIJS : RUM ROZIJNEN      3 bol/12,00   2 bol/ 10,00

          VOLG OOK ONZE SUGGESTIEWIJNEN IN ONZE MENUKAART !!     

          VRAAG NAAR ONZE ALCOHOLVRIJE & ALCOHOLARME BIEREN !!