Lunch & Suggesties
Lunch : ma 02/06 t.e.m. vr 07/06/25 €19,00
MAANDAG
– Steak met Porto-Madeirajus, gebakken champignons met spekjes & natuuraardappelen
– Taart peer & chocolade
DINSDAG
– Buche geitenkaas met rozijntjes & toast
– Hutsepot met vleesassortiment, lentegroenten – wortel, spitskool, ui, pastinaak & prei -, krieltjes
WOENSDAG
– Kippenmedaillon, roomsaus met prei & aard.puree
– Gebak crème brûlée
DONDERDAG
– Dagverse soep
– Vleesbrood met jus, boontjes op Provençaalse wijze & bakpatatjes
VRIJDAG
– Vispannetje – mosselvlees-gemengde visfilet – à la nage saus & aard.-gratin
– Roomijs met vruchtenmarmelade
Marktschotel : za 07/06/25 € 20,00
ZATERDAG
– Spareribs gemarineerd, andalouse van de chef, koude aardappelsalade – boontjes, radijsjes, lenteui, ananasblokjes –
JAARLIJKS VERLOF: MA 09/06 t.e.m. DO 19/06
Suggesties
CHATEAUBRIAND ‘ROSSINI’ met aardappelrösti 34,00
- Porto-madeirajus
- portobello paddenstoelen farce “duxelle” (look-sjalot & fijne champignons)
VISSUGESTIE met rozet van aardappelschijfjes 30,00
- vissaus à la Ancienne – witte wijn & schaaldierenfond met mosterd, ui, spek & champignons –
- structuur van tuingroenten
CEASAR SALADE MET DUO VAN KIP & SCAMPI 28,50
- sla mixte, ei, ansjovis, groene boontjes & verse Parmezaan
- huisbereide croutons, ceasardressing op wijze v/chef
HARTIG MAANDDESSERT MASCARPONE-FRAMBOZENTAART 12,50
- mascarponemousse op zanddeeg met witte chocolade & frambozen
- marmelade van aardbeien & rode vruchten
ROOMIJS : RUM ROZIJNEN 3 bol/12,00 2 bol/ 10,00
VOLG OOK ONZE SUGGESTIEWIJNEN IN ONZE MENUKAART !!
VRAAG NAAR ONZE ALCOHOLVRIJE & ALCOHOLARME BIEREN !!