Lunch & Suggesties
Lunch : ma 15/04 t.e.m. vr 19/04/24 €18,50
MAANDAG
– Paté honing-Parma met bruschetta Italiana
– Kippenbrochette met limoen-basilicumsaus, bewerkte rijst
DINSDAG
-Varkensgebraad, blond biersausje met sjalot & prei, aardappelgratin
– Appelbeignet
WOENSDAG
– Spirelli ham-slaatje
– Steak met kruidenboter, groene salade & verse frieten
DONDERDAG
– Beenham met whiskey-honingsaus, gebakken mango, kroketten
– Taartje tropézienne (biscuitroom)
VRIJDAG
– Dagverse soep
– Scampi ‘diabolique’ met tagliatelle-prei & kerstomaat
Marktschotel : za 20/04/24 €19,50
ZATERDAG
– Rumsteak (gerijpt) met jus, bloemkool à la flamande, natuuraardappelen
Suggesties
Asperges’Vlaamse wijze’ – peterselie-aardappelen – VG 22,00 HG 29,00
- gerookte spekjes of gerookte zalm
- mimosa van ei met peterselie in botersaus
Tagliata van lauw-warme beenham 29,50
- aardappelgratin met eekhorentjesbrood & noten
- graanmosterdsaus
- witte asperges & gekonfijte kerstomaatjes
WIJNTIP : FRIDA MALVASIA /wit / Anapulië ITALIE
druif : Malvasia druif afkomstig uit Portugal waar Madeirawijnen mee gemaakt worden
smaak : sterke aroma’s van peer & abrikoos met grote frisheid
Zeeduivel – aardappelpuree met lenteui & bieslook 31,00
- duglerésaus (romige witte wijnsaus) & tomaatbrunloise
- witte asperges afgegrild met ricotta kaas
Dessert : luchtige vanillebiscuittaart 12,00
- met chocomousse, gelaagd met aardbeienroom
ROOMIJS : RUM-ROZIJNEN 3 bol/ 11,00 2 bol/ 9,50