Lunch & Suggesties

Lunch : ma 15/04 t.e.m. vr 19/04/24 €18,50

MAANDAG  
– Paté honing-Parma met bruschetta Italiana
– Kippenbrochette met limoen-basilicumsaus, bewerkte rijst

DINSDAG
-Varkensgebraad, blond biersausje met sjalot & prei, aardappelgratin
– Appelbeignet

WOENSDAG
– Spirelli ham-slaatje
– Steak met kruidenboter, groene salade & verse frieten

DONDERDAG
– Beenham met whiskey-honingsaus, gebakken mango, kroketten
– Taartje tropézienne (biscuitroom)

VRIJDAG      

– Dagverse soep
– Scampi ‘diabolique’ met tagliatelle-prei & kerstomaat

Marktschotel : za 20/04/24 €19,50

ZATERDAG
– Rumsteak (gerijpt) met jus, bloemkool à la flamande, natuuraardappelen

Suggesties

Asperges’Vlaamse wijze’ – peterselie-aardappelen –     VG 22,00 HG 29,00 

  • gerookte spekjes of gerookte zalm
  • mimosa van ei met peterselie in botersaus

Tagliata van lauw-warme beenham   29,50

  • aardappelgratin met eekhorentjesbrood & noten
  • graanmosterdsaus
  • witte asperges & gekonfijte kerstomaatjes

WIJNTIP : FRIDA MALVASIA  /wit / Anapulië  ITALIE

druif : Malvasia druif afkomstig uit Portugal waar Madeirawijnen mee gemaakt worden

smaak : sterke aroma’s van peer & abrikoos met grote frisheid

Zeeduivel – aardappelpuree met lenteui & bieslook   31,00

  • duglerésaus (romige witte wijnsaus) & tomaatbrunloise
  • witte asperges afgegrild met ricotta kaas

Dessert : luchtige vanillebiscuittaart   12,00

  • met chocomousse, gelaagd met aardbeienroom

ROOMIJS :   RUM-ROZIJNEN    3 bol/ 11,00      2 bol/ 9,50