Lunch & Suggesties

Lunch : ma 01/12 t.e.m. vr 05/12/25 €19,50

MAANDAG   
– Dagverse soep
– Kippenballetjes met tuinkruiden & Emmentaler, jus, appel-rabarber mousseline, natuuraardappelen

DINSDAG
– Varkenskotelet gemarineerd, brie-honingsaus, snijboontjes en kruidige patatjes
– American pancake met verse chocoladesaus

WOENSDAG
– Bladerdeegje geitenkaas
– Steak met Portsaus, Italiaanse wokgroentjes & verse frieten

DONDERDAG
– GESLOTEN

VRIJDAG        AALST ‘TWINKELT      – KEUKEN OPEN TOT 20U –

– Parmentier schotel met visfiletmengeling (room-spinazie & tomaat) en aard-puree, gegratineerd
– Gebak op amandelkrokantje met chocomousse & cacaocake

Marktschotel : za 06/12/25 € 20,00

ZATERDAG   

–  Kangoeroefilet met jus, chutney appel-veenbessen & amandelballetjes 

Suggesties

HERTENKALFRUGFILET  (tagliata)  met pommes Anna    36,50

  • grand veneursaus  (wildsaus met rode wijn-aalbessengelei-cognac)
  • butternutflan & gebakken boschampignons
  • kroketje van hert & veenbessen

VISPANNETJE   met pureegratin    34,50

  • gemarineerde visfiletmengeling, scampi, mosselvlees & St-Jacobsnootjes
  • nantuasaus met Scandinavische kruidenmix  (dille, peterselie, daslook, ui)
  • gesauteerde venkel, wortel & pastinaak, afgeblust met anijslikeur

HARTIG MAANDDESSERT :   MASCARPONETAART MET FRAMBOZEN    13,50

  • krokante granenkoekbodem / ganache van witte chocolade
  • warm, gepocheerde peer in glühwein gemarineerd

PROEF ONS AFSLUITERTJE !!

         LIMONCELLO 0%   8,00

         LIMONCELLO SPRITZ VIRGIN (limoncello-cava%-spa)    10,00


ROOMIJS : RUM ROZIJNEN      3 bol/12,00   2 bol/ 10,00

          VOLG OOK ONZE SUGGESTIEWIJNEN IN ONZE MENUKAART !!     

          VRAAG NAAR ONZE ALCOHOLVRIJE & ALCOHOLARME BIEREN !!