Lunch & Suggesties

Lunch : ma 20/10 t.e.m. vr 24/10/25 €19,00

MAANDAG   
– Mozzarella caprese
– Cocq au vin -rode wijnsaus met champ., zilveruitjes & spek – puree

DINSDAG
– Hutsepot met vleesassortiment & Breydelspek, wintergroenten, natuuraardappelen
– Duo van witte & donkere chocomousse

WOENSDAG
– Dagverse soep
– Varkensgebraad met jus, chutney van appel & veenbessen, gekruide patatjes

DONDERDAG
– GESLOTEN

VRIJDAG   

– Zeeduivel, tomaat-paprikasaus, tagliatelle met groentjes in zure room
– Appel-crumble taart met coulis

Marktschotel : za 25/10/25 € 20,00

ZATERDAG   

–  Varkenshaasje met stoganoffsaus  -pittige tomatensaus met champ., ui & paprika – witloofsalade, gebakken aardappelschijven

Suggesties

HERTENKALFRUGFILET    met ambachtelijke amandelkroketten    36,00

  • harlekijnsaus (romige wildsaus met cognac & aalbessengelei)
  • cox’ ovenappel met veenbessencompote & granola
  • gebraiseerd witloof & gekarameliseerde spruiten

VISPANNETJE   met aardappel-pompoenpuree    33,50

  • gemarineerde visfiletmengeling met St-Jacobsnootjes
  • kreeften-choronsaus / taartje met Mediteraanse groentencrumble

HARTIG MAANDDESSERT :   CHOCOLADE-BISCUITTAAART    12,50

  • gevuld met vanillecrème- chocomousse- cacao poeder
  • lauw-warm peertje met passievruchtencoulis

 


PROEF ONS AFSLUITERTJE !!

         LIMONCELLO 0%   8,00

         LIMONCELLO SPRITZ VIRGIN (limoncello-cava%-spa)    10,00


ROOMIJS : RUM ROZIJNEN      3 bol/12,00   2 bol/ 10,00

          VOLG OOK ONZE SUGGESTIEWIJNEN IN ONZE MENUKAART !!     

          VRAAG NAAR ONZE ALCOHOLVRIJE & ALCOHOLARME BIEREN !!