Lunch & Suggesties
Lunch : ma 01/12 t.e.m. vr 05/12/25 €19,50
MAANDAG
– Dagverse soep
– Kippenballetjes met tuinkruiden & Emmentaler, jus, appel-rabarber mousseline, natuuraardappelen
DINSDAG
– Varkenskotelet gemarineerd, brie-honingsaus, snijboontjes en kruidige patatjes
– American pancake met verse chocoladesaus
WOENSDAG
– Bladerdeegje geitenkaas
– Steak met Portsaus, Italiaanse wokgroentjes & verse frieten
DONDERDAG
– GESLOTEN
VRIJDAG AALST ‘TWINKELT – KEUKEN OPEN TOT 20U –
– Parmentier schotel met visfiletmengeling (room-spinazie & tomaat) en aard-puree, gegratineerd
– Gebak op amandelkrokantje met chocomousse & cacaocake
Marktschotel : za 06/12/25 € 20,00
ZATERDAG
– Kangoeroefilet met jus, chutney appel-veenbessen & amandelballetjes
Suggesties
HERTENKALFRUGFILET (tagliata) met pommes Anna 36,50
- grand veneursaus (wildsaus met rode wijn-aalbessengelei-cognac)
- butternutflan & gebakken boschampignons
- kroketje van hert & veenbessen
VISPANNETJE met pureegratin 34,50
- gemarineerde visfiletmengeling, scampi, mosselvlees & St-Jacobsnootjes
- nantuasaus met Scandinavische kruidenmix (dille, peterselie, daslook, ui)
- gesauteerde venkel, wortel & pastinaak, afgeblust met anijslikeur
HARTIG MAANDDESSERT : MASCARPONETAART MET FRAMBOZEN 13,50
- krokante granenkoekbodem / ganache van witte chocolade
- warm, gepocheerde peer in glühwein gemarineerd
PROEF ONS AFSLUITERTJE !!
LIMONCELLO 0% 8,00
LIMONCELLO SPRITZ VIRGIN (limoncello-cava%-spa) 10,00
ROOMIJS : RUM ROZIJNEN 3 bol/12,00 2 bol/ 10,00
VOLG OOK ONZE SUGGESTIEWIJNEN IN ONZE MENUKAART !!
VRAAG NAAR ONZE ALCOHOLVRIJE & ALCOHOLARME BIEREN !!
